Déjà Dup Backups

Keep your important documents safe from disaster

Déjà Dup është një mjet i thjeshtë ruajtjeje. Ai e fsheh kompleksitetin e ruajtjes në Mënyrën e Duhur (kriptuar, larg kompjuterit dhe të rregullt) dhe përdor duplicity si mbështetje.

  • I kripton dhe ngjesh të dhënat tuaja me siguri
  • Ruan në mënyrën në rritje, duke ju mundësuar rikthimin nga çdo ruajtje e veçantë
  • Skedon ruajtje të rregullta
  • Integrohet mirë me desktopin tuaj GNOME

Get involved

Explore the interface

Get to know us

More Information

Learn more

Visit the online help page for this app.

FAQ

Find answers to the most frequently asked questions.

Project homepage

Visit the dedicated homepage for this project.

Newest Release

Latest version 42.8 released on 11 gusht 2021.

Partially translated

Some parts of this app are available in your language.